Thuiswerken wordt langzaamaan de nieuwe norm wat voor velen echt een uitkomst is. Geen gedoe meer met file en meer tijd thuis met het gezin, wie wil dat nou niet? Ben je van plan om dit jaar meer thuis te werken? Dan is het handig om je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk in te richten. Om ervoor te zorgen dat je efficiënt te werk kunt, is het belangrijk dat je werkruimte aan een aantal dingen voldoet. Er zijn een hoop gadgets die het aangenamer maken om op afstand te werken. Zo moet je bureaustoel voldoende steun bieden en je laptop moet snel genoeg kunnen werken. 

Werken is niet het enige wat we achter een bureau doen. Even online iets bestellen, de krant lezen of voetbal kijken, we doen steeds meer online. Zelfs gokken kan tegenwoordig eenvoudig online via platformen zoals het betFIRST casino. Met zoveel te doen achter de computer is het geen verrassing dat we aardig wat tijd achter onze laptop doorbrengen. Investeer daarom in een paar handige gadgets om elk moment achter je laptop wat comfortabeler te maken.

Smart speaker

Een smart luidspreker kan veel meer dan alleen muziek afspelen. Zo kan dit kleine apparaatje op spraakcommando een nieuwe afspraak inplannen en bepaalde elektronica aan- en uitzetten. Het is als het ware je eigen virtuele assistent die van onschatbare waarde kan zijn. Er is een breed aanbod verkrijgbaar dus er zit altijd wel iets voor je bij. De meest populaire slimme speakers zijn de Google Home of Apple HomePod, maar er zijn nog veel meer andere betaalbare opties. 

Kabelbeheerder

Niets is vervelender dan kabels die in de war raken. Daarbij zien al die snoeren op je bureau en op de grond er rommelig uit. Een kabelbeheerder kost bijna niks en zorgt ervoor dat je oplaadkabels en dergelijke mooi georganiseerd blijven. Hierdoor kun je ze sneller terugvinden en het schept orde in je werkruimte.

Laptopstandaard

Als je een lange tijd achter je bureau zit en je werkt op een laptop, dan is een laptopstandaard onmisbaar. Nooit meer nekpijn omdat je voorovergebogen achter je laptop zit. Het verhoogt je computer zodat deze op ooghoogte staat. Op deze manier neem je automatisch een gezonde houding aan. Ontlast je lichaam en bestel een mooie standaard voor je laptop

Externe harde schijf

Hoe irritant is het als je steeds van alles moet verwijderen omdat je computer anders vol raakt. Werk je veel met grote bestanden, kies dan voor extra opslagruimte in de vorm van een externe harde schijf. Nog een voordeel? Voortaan heb je al je werk bij de hand, je hoeft alleen maar een je externe harde schijf in de computer te klikken. Bovendien is er tegenwoordig een externe schijf voor elke behoefte. Ga je voor opslagcapaciteit of is draagbaarheid essentieel? De keuze is aan jou.

Voetensteun

Voor diegenen die niet zo lang zijn, is een voetensteun heel comfortabel. Door je voeten af en toe op de steun te zetten kun je de hele dag doorwerken. Het zorgt voor afwisseling en bevordert de bloeddoorstroming. De ergonomische vorm zorgt ook voor minder belasting van het onderlichaam en helpt je om een betere houding aan te nemen

Draadloze oordopjes

Wil je graag luide muziek afspreken of moet je regelmatig voor je werk bellen, dan zijn draadloze oordopjes de perfecte oplossing. Geen gedoe meer met draden die in de knoop raken, in 2022 kun je niet meer zonder draadloze oordopjes. Deze oordopjes beperken je fysiek niet en leveren een ongeëvenaarde prestatie. Een hoop merken hebben hun eigen draadloze oordopjes ontwikkeld dus je vindt ze in allerlei prijsklassen. Zo zie je maar dat je soms voor een klein prijsje al een hoop comfort kunt creëren.