Vrouwen houden van mannen met een goede persoonlijkheid en een vriendelijk hart, maar er zijn ook fysieke eigenschappen die ze verdomde sexy vinden. De eigenschappen die mannen mannelijk maken, zijn de eigenschappen die vrouwen het meest aantrekken. Sommige mannen spenderen jaren aan het verzamelen van een fortuin om te ontdekken dat de hoeveelheid geld die ze hebben het juist moeilijk maakt om een ​​vrouw te vinden die hen waardeert voor hun karakter. Natuurlijk kun je eenvoudig richting een sexclub om aan je trekken te komen, maar zelf een vrouw versieren is toch veel leuker? Hieronder 7 onweerstaanbare eigenschappen die vrouwen sexy vinden!

Zelfvertrouwen

Mannen die de leiding nemen over een situatie, beslissingen nemen en problemen aanpakken, zorgen ervoor dat vrouwen zich veilig voelen. Studies hebben aangetoond dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen die poseren voor mooie appartementen en dure auto’s, omdat ze er rijkelijk uitzien. Zwakke en onzekere jongens bevinden zich altijd in de friendzone, omdat vrouwen zich misschien niet fysiek tot hen aangetrokken voelen.

Verantwoordelijkheid

Vrouwen zijn dol op mannen die daadwerkelijk doen wat ze zeggen. Verantwoordelijkheid trekt mannen naar vrouwen, omdat het een positief signaal afgeeft dat je een geweldige partner zult worden. Probeer haar te behagen, ook al is het alleen maar door te onthouden melk op te halen op de terugweg vanaf je werk. Vrouwen willen weten dat je een goede vader kunt zijn en een goed rolmodel voor je toekomstige kinderen. Vertel haar over de stagiair die je begeleidt op het werk of over je neven en nichten om haar te laten zien dat je geduldig kunt zijn en voor de kleintjes kunt zorgen.

Een krachtig lichaam

Spieren zijn een element van mannelijkheid dat niet onopgemerkt blijft door vrouwen. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen met brede schouders, een smalle taille en buikspieren omdat ze een teken van kracht zijn, een afgezwakt, mannelijk lichaam. Abs is de belichaming van waar een man door wordt gedefinieerd, en vrouwen beschouwen ze als sexy omdat ze van nature hun verlangen naar een man opwekken. Je hoeft geen bodybuilder te zijn of uren door te brengen in de sportschool, maar een fitte look vinden veel vrouwen aantrekkelijk. Train, eet gezond en krijg voldoende slaap!

Vertrouwen en eerlijkheid

Waarheidsgetrouw zijn,toont een vrouw dat je het potentieel hebt om een ​​goede man en een fatsoenlijke partner te zijn. Je moet leren eerlijk te zijn tegenover jezelf en je vrouw, zodat ze je kan vertrouwen. Vrouwen houden van mannen die open voor hen zijn over hun tekortkomingen, uitdagingen en worstelingen, omdat ze het gevoel hebben dat ze jou ook kunnen vertrouwen met hun meest duistere geheimen. Vertrouwen verzekert haar dat je nergens anders heen gaat.

Humor

Humor staat voor elke vrouw bovenaan de lijst, dus als je haar aan het lachen kunt maken, dan scoor je zeker punten. Een studie heeft aangetoond dat vrouwen een gevoel voor humor bij mannen vinden als een teken van intelligentie. Een lach op een mans gezicht laat zien dat hij een aardige vent is en dat hij stresssituaties in het leven gemakkelijk aankan.

Passie

Ergens gepassioneerd over zijn bewijst dat je om iets geeft dat verder gaat dan jezelf. Je doel kan een aantal dingen zijn, waaronder een passie voor muziek, menselijkheid of kunst. Het kan een verlangen zijn om de wereld te veranderen, je bedrijf of huis op te bouwen. Stel jezelf de vraag waar je het meest in gedreven bent, zodat je je doel kunt ontdekken en ermee kunt verbinden. Als je een passie hebt voor je carrière en succesvol bent, zal dit je aantrekkingskracht vergroten omdat het vrouwen laat zien die je volgt met je doelen en prestaties.

Romantiek

Vrouwen vinden mannen die aanhankelijk en teder zijn vaak sexy. Romantiek en vertoon van verlangen naar je vrouw onthullen een zachtere en kwetsbare kant van jou die ze onweerstaanbaar vindt. Je bereidheid om tijd met haar door te brengen en een luisterend oor te bieden, is wat ze het meest sexy vindt in jou. Je moet niet alleen aanhankelijk zijn tegenover haar, maar ook tegenover andere mensen. Sommige dingen die vrouwen doen smelten voor een man zijn onder andere het helpen van ouderen, spelen met kinderen en het tonen van affectie ten opzichte van dieren. Studies hebben aangetoond dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen met honden!