De Pokémon zelf zijn wezens die in het wild leven of bij hun eigenaar, ook wel hun trainer genoemd. Het doel van het spel is “to catch them all”. Je moet proberen om zoveel mogelijk verschillende Pokémons te verzamelen door deze te vangen. Je kan de Pokémon beestjes ook sterker maken en ermee vechten tegen andere Pokémon.  

Het merk Pokémon is razend populair wereldwijd. Ook in Nederland en België zijn er tal van winkels waar jij bijvoorbeeld pluche knuffels kan kopen voor jouw verzameling. Natuurlijk kennen wij allemaal de Pokemon kaarten en die zijn ook geweldig om te verzamelen. Of bijvoorbeeld om te ruilen met andere spelers. Maar een pluche knuffel maakt het allemaal net wat echter. Hier kun je natuurlijk echt mee spelen en stiekem ook knuffelen. 

Onze favoriete Pokémon pluche knuffels

Zoals eerder benoemd zijn er wel meer dan 350 verschillende soorten Pokémons. Daarom is er voor iedere fan wel een lievelingspersonage. De meest populaire Pokémon wereldwijd is daarom ook Pikachu, dit is eigenlijk een soort hoofdpersoon van het imperium. Pikachu knuffels zijn er in alle maten en soorten. Zo heb je Pikachu knuffels van 20 cm tot wel 100 cm groot! Deze vallen dan natuurlijk onder de XXL pluche knuffels. 

Wat zijn dan andere populaire Pokémon knuffels die al jaren de favoriet zijn van vele? Dat is bijvoorbeeld Squirte. Squirtle zijn uiterlijk heeft iets weg van een blauwe schildpad. Zijn naam is een combinatie van squirten en turtle. Natuurlijk zijn er van Squirtle tal van pluche knuffels gemaakt bijvoorbeeld een knuffel waar die een knipoog geeft! Charmander is ook razend populair. Charmander is een salamanderachtige Pokémon. Charmander is van het type Vuur en is dus vaak te vinden op warme plekken zoals vlak bij een vulkaan. De Charmander pluche knuffels heb je in meerdere maten zoals 21 cm en 30 cm. Maar ook in XXL variant van wel 60 centimeter groot!